Gepubliceerd Op: 3 maart 2022

Kaylee vol gas naar droombaan…

Door een goede samenwerking tussen onze Jobcoach – Thomas van den Berg, accountmanager – John Moes gemeente Steenwijkerland en leverancier van automaterialen – Koskamp, heeft onze collega Kaylee weer een mooie stap gezet richting haar einddoel. Kaylee wil maar een ding! Namelijk vrachtwagenchauffeur worden. 

Kaylee heeft een tijd gewerkt bij ons bedrijfsonderdeel NWG Schoon. Zij is altijd een waardevolle kracht in dit team geweest en leverde altijd prima werk. Maar haar ogen gingen pas echt stralen toen jobcoach Thomas van den Berg haar naar haar droombaan vroeg.

Toen duidelijk werd dat ze vrachtwagenchauffeur zou willen worden ging het snel. Kaylee ging rijden op de bus personenvervoer van NoordWestGroep. Van deze vervoersmogelijkheid kunnen onze collega’s gebruik maken die anders niet of lastig op het werk kunnen komen. Er staat niet voor niets “de snelste weg naar werk” op de bus. Van meet af aan zat Kaylee comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur, het was overduidelijk dat ze dit erg leuk werk vond.

Via John Moes werd er contact gelegd met Koskamp. Na een rondleiding en een goed gesprek op het bedrijf, mocht Kaylee 2 dagen proefdraaien. Koskamp was zeer tevreden en gaven aan dat ze van harte welkom is om het team te komen versterken!

Ze kan nu letterlijk kilometers gaan maken en ervaring op gaan doen in de transport en logistiek. Volgende stap is de theorie van het vrachtwagenrijbewijs gaan halen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Kaylee een aanwinst is voor Koskamp en wensen haar heel veel succes!

Deel dit bericht!