Gepubliceerd Op: 17 januari 2023

In-, door- & uitstroom mooi principe

En dan zo ineens is Jochem in dienst van een mooi partnerbedrijf en gaat NoordWestGroep op zoek naar een ‘nieuwe’ Jochem.

“Jochem is een goede, betrouwbare arbeidskracht die vanuit de schoolbanken rechtstreeks bij NoordWestGroep aan de slag is gegaan. Hij heeft bij NWG verschillende afdelingen doorlopen om technische en vakvaardigheden te leren” vertelt Wicher Nieborg teamleider NWG Industrie (bedrijfsonderdeel van NoordWestGroep).

Al snel kreeg hij een werkplek op de WOL (= werken op locatie) van Kelders Kooien. Hier heeft hij het vak, mede door voorman Ron Wiltinge, goed onder de knie gekregen. Dit viel niet alleen de mensen van NWG op, maar ook de directeur van Kelders Kooien. Als vanzelf kwamen de gesprekken tussen de directie van Kelders Kooien en de jobcoach van NWG Kopwerk op gang. Per 1 januari ’23 heeft Jochem een nieuwe werkgever. En werkt hij als trotse werknemer bij @Kelders Kooien.

De moraal van dit verhaal is, dat als je oog hebt voor talent en dat op de juiste manier inzet er eigenlijk voor iedereen die wil en kan werken altijd wel een mooie passende baan te vinden is. Dat is waar NoordWestGroep als werkontwikkelbedrijf zich dagelijks behoorlijk succesvol mee bezighoudt.

Deel dit bericht!