Op 22 juni 2020 zijn twee vso-leerlingen van RSG Tromp Meesters Eekeringe uitgenodigd bij NoordWestGroep om hun eerste arbeidsovereenkomst te ondertekenen. Daniël en Enrico zijn de eerste vso-leerlingen die per 1 juli a.s. bij NoordWestGroep in dienst treden. In september 2019 gingen twee pro-leerlingen hen al voor bij NWG.

We hebben er een feestelijk tintje aan gegeven. Daniël en Enrico kwamen met hun ouders naar NWG. Onder het genot van koffie/thee en gebak luisterden ze naar de lovende woorden van Arjen Mol, Michel Post (beiden van NWG) en Frank de Jager (Tromp Meesters).

Hierna tekenden ze hun eerste arbeidsovereenkomst. Daniël en Enrico zijn de eerste twee leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs van RSG Tromp Meesters die bij NWG in dienst komen. Een bijzonder knappe prestatie van hen.

Arjen, Michel en Frank zijn blij met de intensievere samenwerking tussen NWG en Tromp Meesters. Leerlingen met pro/vso vallen hierdoor niet meer buiten de boot en hebben zicht op een toekomst.