Gepubliceerd Op: 14 april 2022

Fabrikant Ransomes brengt bezoek aan NWG

Vol enthousiasme komt de Fabrikant van RANSOMES LIMITED Engeland met z’n cameraman sharp om half tien het pad opgelopen van NoordWestGroep. Ze zijn blij met het prachtige filmweer. NWG is door de importeur van Ransomes Nederland, Pols, uitgekozen om de maaimachines te filmen waar de collega’s van NWG Hoveniers dagelijks, tijdens het maaiseizoen, Steenwijkerland mooier mee maken. Ook dealer Dem was aanwezig. Zij zorgen altijd voor de perfecte aanlevering van onderdelen om de machines in topvorm te kunnen houden.

Nadat we een kop koffie hebben gedronken met z’n allen in ons fijne bedrijfsrestaurant wordt Harm Knol, teamleider NWG Hoveniers geïnterviewd. Harm vertelt dat NWG in 2008 de eerste Ransomes heeft aangeschaft van de inmiddels 10 maaimachines die volop in bedrijf zijn in het openbaar groen van de Gemeente Steenwijkerland en voor het onderhoud van de sportvelden. Harm zegt, niet zonder enige trots: “We betrekken onze maaiers altijd bij de aanschaf van een nieuwe machine. We vinden het belangrijk dat onze collega’s fijn en goed materiaal ter beschikking hebben om hun werk met plezier te kunnen doen”.

Tot slot wordt, voor de finale shots, de nieuwste maaimachine, de Ransomes MP 493, in bedrijf getoond. Waarna de heren van Ransomes, voorzien van lunchpakket, snel doorgaan naar hun volgende afspraak. Bedankt voor deze mooie ervaring allemaal. We zijn super benieuwd naar het eindresultaat.

Deel dit bericht!