Gepubliceerd Op: 23 maart 2023

GEFELICITEERD 🎉

Een jaar lang zijn 7 collega’s van NWG Hoveniers vakgericht geschoold door TerraNext en hebben deelgenomen aan een persoonlijk ontwikkeltraject. Een aantal zelfs om door te groeien naar een functie als voorman.

In deze brede opleiding zijn veel thema’s aan bod gekomen. Denk hierbij aan: plantenkennis, snoeien, bestraten, gazon, bodemkennis maar ook administratieve vaardigheden, aansturen van collega’s, klantcontact, etc…

“Wij hebben als uitgangspunt dat het goed is om je persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen, de meerwaarde van dit streven zie je terug in het plezier in werk en dat gunnen we iedereen”, geeft Jos Knol (Teamleider NWG Hoveniers) aan.

“Het was niet altijd even makkelijk, vooral de Latijnse namen van de planten, maar ik ben blij dat ik heb volgehouden en vanmiddag mijn certificaat uit handen van mijn uitstekende docent Johan Pakes heb ontvangen”, aldus een trotse collega uit het groen.

“Het is mooi om te zien hoe alle collega’s goed gemotiveerd hebben deelgenomen en dat dit voor allemaal heeft geresulteerd in een persoonlijk certificaat met de vak onderdelen waaraan ze hebben deelgenomen”, zegt docent Johan Pakes.

Links op de foto de docent rechts van hem alle gecertificeerde collega’s.

Deel dit bericht!