We gaan het gewoon weer doen! Open hiring, ofwel: Solliciteren zonder gedoe!
In maart was het zo’n succes dat NoordWestGroep nogmaals een aantal banen gaat aanbieden zonder ingewikkelde sollicitatieprocedure. We zijn na de open hiring van maart namelijk heel enthousiast over deze manier om mensen aan het werk te helpen.

Heb je een uitkering van de gemeente Steenwijkerland?
Dan kun je bij NoordWestGroep aan de slag in de groenvoorziening, productie en schoonmaak. Heerlijk samen met je collega’s aan het werk! Als je bij ons aan het werk wilt, ben je van harte welkom op donderdag 20 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur. We voeren dan geen sollicitatiegesprek en stellen geen lastige vragen. We horen wel graag van jou waarom je geschikt bent om voor ons aan het werk te gaan.

25 vacatures
We hebben 10 vacatures in de groenvoorziening, 10 vacatures in de productie en 5 vacatures in de schoonmaak. Als je hierin aan het werk wilt, is het belangrijk dat je parttime of fulltime bij ons kunt werken. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel vinden we het belangrijk dat je graag werkt en gemotiveerd bent om Steenwijkerland mooier te maken. En een bijdrage te leveren aan ons prachtige bedrijf! Je start met een proefplaatsing van twee maanden en dan kijken we waar je het best tot je recht komt.

Kom langs en maak kans op een baan!
We vragen geen sollicitatiebrief en cv van je, we willen wel graag kort met je in gesprek op donderdag 20 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Koematen 36-38 in Steenwijk. We drinken dan samen een kop koffie of thee en wij vertellen wat we je te bieden hebben. Als je dan graag bij ons aan het werk wilt, noteren we jouw gegevens. Onder het aantal mensen dat zich aanmeldt, verloten we de 25 banen. Mocht je deze keer niet bij de gelukkigen horen, dan nemen we contact met je op zodra er weer een nieuwe vacature is.

Klik hier voor meer informatie? noordwestgroep.nl/open-hiring