Missie

NoordWestGroep is hét arbeidsontwikkelbedrijf in Steenwijkerland. Wij bieden duurzaam en eerlijk werk voor iedereen in Steenwijkerland die wil en kan werken voor de huidige generatie en toekomstige generaties. Wij laten ons meeslepen door de kracht van werk! Samen maken wij Steenwijkerland mooier!

NoordWestGroep: arbeidsontwikkelbedrijf met een visie

NoordWestGroep is hét arbeidsontwikkelbedrijf in Steenwijkerland en omgeving. Iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. Wij geloven dat mensen het best presteren als zij optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Deze overtuiging is de basis van ons bestaan en waar wij elke dag vol voor gaan. Op een ondernemende, dynamische, flexibele en professionele manier vervullen wij onze maatschappelijke functie door bij te dragen aan de samenleving. Wij hebben de kennis, ervaring en capaciteiten in huis om iedereen aan het werk te helpen. We denken in kansen en mogelijkheden, leveren maatwerk en begeleiden mensen naar passende werkzaamheden. Daarbij staat de mens centraal en hebben we oog voor persoonlijke ontwikkeling en het aanleren van werknemersvaardigheden.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van de medeweker staat centraal bij de NoordWestGroep. Vandaar dat wij talloze mogelijkheden bieden voor arbeidsontwikkeling gericht op de behoefte die er bestaat. Wij zijn ervan overtuigd dat een belangrijk onderdeel van leren en ontwikkelen het opdoen van ervaring op de werkvloer is, leren in de praktijk. Wij leveren maatwerk en begeleiden mensen op weg naar werk. Dat kan een baan zijn bij een ondernemer in Steenwijkerland of bij één van de bedrijfsonderdelen van NoordWestGroep. Wij bieden onze medewerkers een veilige werkomgeving waarin ze zich fijn voelen en zich naar eigen vermogen kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun talenten ontdekken en ontplooien en daarmee hun eigenwaarde vergroten. Met als einddoel: tevreden en trotse medewerkers.

“Bij NoordWestGroep denken we in kansen en mogelijkheden.”

Flexibele invulling

Bedrijven of instellingen kunnen voor allerlei verschillende arbeidsvraagstukken bij ons terecht. Zo helpen wij hen bij het invullen van werkervaringsplekken, maar ze kunnen ook bij ons terecht voor het uitbesteden van bijvoorbeeld productie-, logistiek-, facilitair- of assemblagewerk. De manier waarop dit gebeurt, is flexibel en altijd maatwerk. We kunnen mensen detacheren, uitlenen of mensen bemiddelen voor een vast dienstverband. Wij adviseren bedrijven en instellingen graag over onze diensten, de wetgeving en de bijbehorende subsidiemogelijkheden. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? 

Flexibele invulling

Samenwerking met het onderwijs/overheid/ondernemers

NoordWestGroep werkt intensief samen met gemeenten en het bedrijfsleven. Als drie-eenheid kunnen we zo veel mogelijk mensen helpen ontwikkelen door ze een kans te geven op de arbeidsmarkt. De kracht van samen is grenzeloos, samen maken we Steenwijkerland mooier.