Waarmee kan het WerkgeversServicePunt u allemaal helpen?

Heeft u vragen over de arbeidsmarkt? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de Participatiewet, Leer-/Werktrajecten, Werkervaringsplaatsen, Social Return on Investment of de banenafspraak? Of vraagt u zich of hoe het werkt met subsidies, scholingskosten, uitkeringen of fiscale voordelen?

Bij het WerkgeversServicePunt kunt u als werkgever terecht met al uw vragen.

Wij bieden u kosteloos advies. U vindt ons op het Werkplein aan de Vesting 11-13 in Steenwijk.

 

Vacatures?

Het WerkgeversServicePunt helpt u graag bij de werving van nieuwe medewerkers. Naast werkzoekenden uit ons bestand voor u selecteren, kunnen wij ook uw vacature in de regio uitzetten, zodat ook het UWV werkbedrijf en andere partners geschikte kandidaten voor u zoeken. Bij elk verzoek krijgt u binnen 48 uur een terugkoppeling van het WerkgeversServicePunt.

 

Social Return on Investment

Wanneer u verplichtingen heeft in het kader van Social Return on Investment, kunt u bij het WerkgeversServicepunt terecht voor advies en ondersteuning. Wij helpen u graag verder, zowel voor een opdracht bij de gemeente als daarbuiten.

 

Subsidies en fiscale voordelen

Neemt u een nieuwe werknemer aan met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’, dan zijn er vaak subsidiemogelijkheden. Bovendien zijn er voor bepaalde doelgroepen (jongeren, WSW, 56+, etc.) fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden.

Ook voor informatie daarover kunt u bij het WerkgeversServicePunt terecht.

 

Meer weten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! Bel: 0521-538980. Of kom langs op het Werkplein, Vesting 11-13 in Steenwijk.