Laat je meeslepen door de kracht van werk. Samen vinden we jouw nieuwe baan!

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan? Wil jij jouw talenten ontdekken en ontwikkelen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht! Bij NoordWestGroep geloven we dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. We zien jou zoals je bent en kijken verder dan het cv. Bij ons kun je ontdekken waar jouw passie ligt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Iedereen die kan en wil werken, kan bij ons terecht. Met de juiste drive maak jij jouw dromen waar! Samen halen we er alles uit wat erin zit, zodat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet. Ga naar NWG Kopwerk en laat je verrassen door de mogelijkheden.

We zoeken samen naar werk

Zo zoeken we samen werk

Onze bemiddeling is professioneel en flexibel. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. Afhankelijk van jouw wensen en talenten, zoeken wij een werkomgeving die bij jou past. We beginnen altijd met een intake. Dat doet NWG Kopwerk. Daarbij kijken wij vooral naar wat je kunt. We inventariseren jouw kwaliteiten en bedenken hoe je jouw talenten nog verder kunt uitbouwen. Als het nodig is, starten we eerst een ontwikkeltraject om je klaar te stomen voor nieuwe uitdagingen.

Aan de slag met NoordWestGroep

Samen zoeken we naar kansen en mogelijkheden om jou aan een baan te helpen. We zorgen daarbij altijd voor maatwerk en een goede begeleiding. Ook bieden wij leerlijnen aan. Zo kun je passend werk doen op een leuke en veilige werkplek, jezelf krachtig ontwikkelen. We zetten jou in jouw kracht en zoeken samen naar werk waar je energie van krijgt. Een leuke baan waarin jij je van je beste kant kunt laten zien en waar jij energie van krijgt. Dat kan zijn bij een ondernemer in de regio of bij een van onze vele bedrijfsonderdelen.

Wil jij je talent ontdekken?

Of wil je jouw talent nog verder ontwikkelen?
Neem dan contact op met NWG Kopwerk! Bel 0521-529200.
Wij vertellen je graag meer.

Neem contact op

NoordWestGroep

Bedrijfsonderdelen

NWG Hoveniers

NWG Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Noord-Nederland. Of het nou gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen. 150 groenmedewerkers met ruime ervaring en expertise staan voor elke dag klaar, waardoor wij flexibel zijn en kunnen schakelen op welk groen vraagstuk dan ook. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van elk groenproject! Ga dan voor meer informatie naar NWG Hoveniers.

NWG Kopwerk