Laat je meeslepen door de kracht van werk. Samen vinden we jouw nieuwe baan!

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan? Wil jij jouw talenten ontdekken en ontwikkelen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht! Bij NoordWestGroep geloven we dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. We zien jou zoals je bent en kijken verder dan het cv. Bij ons kun je ontdekken waar jouw passie ligt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Iedereen die kan en wil werken, kan bij ons terecht. Met de juiste drive maak jij jouw dromen waar! Samen halen we er alles uit wat erin zit, zodat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet. Ga naar NWG Kopwerk en laat je verrassen door de mogelijkheden.

We zoeken samen naar werk

Zo zoeken we samen werk

Onze bemiddeling is professioneel en flexibel. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. Afhankelijk van jouw wensen en talenten, zoeken wij een werkomgeving die bij jou past. We beginnen altijd met een intake. Dat doet NWG Kopwerk. Daarbij kijken wij vooral naar wat je kunt. We inventariseren jouw kwaliteiten en bedenken hoe je jouw talenten nog verder kunt uitbouwen. Als het nodig is, starten we eerst een ontwikkeltraject om je klaar te stomen voor nieuwe uitdagingen.

Aan de slag met NoordWestGroep

Samen zoeken we naar kansen en mogelijkheden om jou aan een baan te helpen. We zorgen daarbij altijd voor maatwerk en een goede begeleiding. Ook bieden wij leerlijnen aan. Zo kun je passend werk doen op een leuke en veilige werkplek, jezelf krachtig ontwikkelen. We zetten jou in jouw kracht en zoeken samen naar werk waar je energie van krijgt. Een leuke baan waarin jij je van je beste kant kunt laten zien en waar jij energie van krijgt. Dat kan zijn bij een ondernemer in de regio of bij een van onze vele bedrijfsonderdelen.

Wil jij je talent ontdekken?

Of wil je jouw talent nog verder ontwikkelen?
Neem dan contact op met NWG Kopwerk! Bel 0521-529200.
Wij vertellen je graag meer.

NoordWestGroep

Bedrijfsonderdelen

NWG Hoveniers

NWG Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Noord-Nederland. Of het nou gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen. 150 groenmedewerkers met ruime ervaring en expertise staan voor elke dag klaar, waardoor wij flexibel zijn en kunnen schakelen op welk groen vraagstuk dan ook. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van elk groenproject! Ga dan voor meer informatie naar NWG Hoveniers.

NWG Kopwerk

NWG Kopwerk

NWG Kopwerk is hét arbeidsontwikkelbedrijf binnen de gemeente Steenwijkerland. Wij bemiddelen iedereen die wil en kan werken. En wij bemiddelen voor iedereen die snel en flexibel extra arbeidskrachten nodig heeft. Wil jij ook (ander) werk? Ga voor meer informatie naar NWG Kopwerk.

NWG Industrie

NWG Industrie

De Industriële afdeling van NWG is het kloppend hart aan de Koematen 36. Meer dan 150 collega’s werken hier dagelijks en doen veel verschillende werkzaamheden. Het wisselt van in- en ompakwerkzaamheden tot montagewerkzaamheden. Ook machinale bewerking is een mooie werksoort binnen NWG Industrie.

Verder hebben we een semi-cleanroom waar onze collega’s voor de foodsector en farmaceutische sector assembleren, controleren en verpakken. Onze werkzaamheden zijn zeer veelzijdig. Zo verpakken wij bijvoorbeeld geschenksets voor een grote drogisterijketen en zetten wij voor Kelders Kooien Steenwijk honden- en kattenbenches in elkaar.
Wij werken ook op locatie voor o.a. grote bedrijven in Steenwijk zoals Eleq en Dyka. Hier werken tientallen medewerkers van NWG in de assemblage van halffabrikaten.

Wil jij graag de handen uit de mouwen steken… en een van die belangrijke schakels zijn? Neem dan contact met ons op.

BroodjeSteenwijk.nl

BroodjeSteenwijk.nl

Hét adres voor belegde broodjes! Maar ook voor ontbijt, lunch, high tea, borrelplanken etc…Wist je dat als u bij BroodjeSteenwijk.nl bestelt, u bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij combineren lekker eten met aandacht voor mensen. Ga voor meer informatie naar BroodjeSteenwijk.nl

NWG Academy

NWG Academy

NWG Academy is de springplank tussen school en werk. Hier leren de leerlingen van pro/vso arbeidsvaardigheden en basisvaardigheden om na hun opleiding duurzaam uit te kunnen stromen naar regulier werk. Een vaste jobcoach begeleid de leerling tijdens hun stage bij een van onze bedrijfsonderdelen of een externe werkgever. Deze unieke samenwerking tussen RSG Tromp Meesters en NWG heeft al veel talent opgeleid en geplaatst.

Ben jij leerling pro/vso en benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met ons.

NWG Logistiek

Is een belangrijke schakel in ons bedrijf. De medewerkers van NWG Logistiek werken efficiënt en veilig. Niet alleen voor onze eigen bedrijfsonderdelen, maar ook voor onze klanten verzorgen onze collega’s van logistiek de warehousing en nemen ze de bijbehorende logistieke werkzaamheden voor hun rekening.

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar dagelijks vele goederen in en uit gaan en geen dag hetzelfde is?
Neem dan contact met ons op.

NWG Techniek

NWG heeft een eigen Technische dienst. In onze ruim opgezette Technische Werkplaats werken dagelijks zo’n 7 collega’s aan het onderhoud en de reparatie van machines en auto’s van NWG Hoveniers en NWG Industrie. Zij zijn onze onmisbare specialisten in techniek. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van techniek of wil je kijken of werken in de techniek iets voor jou is?
Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door wat NWG Techniek allemaal in huis heeft.

NWG Schoon

NWG Schoon

Schoonmaken, het lijkt zo gemakkelijk. Maar het is een vak. En dat beheersen wij!
In samenwerking met schoonmaakbedrijf Rein Gaal leiden wij mensen op voor het schoonmaakvak.

Wil jij ook een schoonmaakprofessional worden en vind je het fijn dat iedereen blij met je is omdat jij de wereld mooier en schoner maakt, kom dan ons team versterken.

NWG Deta

NWG Deta

Maakt onderdeel uit van NWG Kopwerk. Bij dit bedrijfsonderdeel gaan we kijken naar werk voor iedereen die wil en kan werken. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie.