Gepubliceerd Op: 25 oktober 2023

12,5 jaar Werk. Voor elkaar.

“Vanaf het begin van onze samenwerking met Eleq in 2006 tot nu hebben we een enorme groei doorgemaakt, zegt @ Wicher Nieborg (teamleider NWG Industrie). We zijn indertijd aan de Koematen in Steenwijk gestart met de werkzaamheden voor Eleq. In 2007 kwam er een WSR-soldeerwerkplaats bij. En vanaf 2010 zijn 6 pioniers van NoordWestGroep van start gegaan in een werkruimte bij Eleq, om daar te werken op locatie. Als snel werd de groep groter en dus ook de werkruimte. Vandaag de dag zijn er maar liefst +/- 30 collega’s aan het werk voor Eleq op locatie aan de Tukseweg, Steenwijk.

We hebben in al die jaren ruim 1200 verschillende artikelen onder handen gehad. Mantelklemmen bijvoorbeeld worden per jaar per miljoen geproduceerd en kabelklemblokken in honderdduizenden per jaar. En we zijn nog lang niet klaar. Onder invloed van de huidige energietransitie ligt er voor NWG een mooie rol weggelegd om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Eleq.

Er is met recht sprake van een duurzame relatie en daar hebben we, mede door het prachtige weer, met veel plezier met elkaar bij stilgestaan. Ter gelegenheid van de viering is het pand verfraait en laat het nu duidelijk de verbinding van twee mooie bedrijven zien.

Collega’s van Eleq bedankt voor de fijne samenwerking tot nu toe en op naar de volgende 12,5 jaar”.

Deel dit bericht!