U de ondersteuning, zij de kansen

Als werkgever wilt u goed en gemotiveerd personeel. Laten wij deze mensen nou net voor u hebben. We kennen onze mensen en weten wat hen drijft en motiveert. Wij investeren in talent en dat levert gepassioneerde, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers van alle leeftijden op. Wij bieden u innovatieve oplossingen waardoor wij het juiste talent aan u weten te binden. Talenten die passen bij uw bedrijfscultuur en de juiste competenties en achtergrond hebben om uw en hun groeiambities te realiseren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

NoordWestGroep biedt eerlijk en duurzaam werk voor iedereen die wil en kan werken in Steenwijkerland voor de huidige en toekomstige generaties. Door mensen die onder de Participatiewet vallen een kans te geven om hun talenten te ontplooien, draagt u bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werkt u aan een inclusieve arbeidsmarkt.

U zoekt personeel

Ondersteuning door een jobcoach

Bij het plaatsen van mensen spelen onze jobcoaches een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor, vanaf de eerste intake, dat een kandidaat weet wat hij of zij wil/ kan én klaar is om aan de slag te gaan. Professionele begeleiding geeft de werknemer zicht op zijn persoonlijke mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Eventueel met een voorafgaand ontwikkelingstraject en met continu een vinger aan de pols. De jobcoach ondersteunt ook u als werkgever.

Laat u verrassen door wat we allemaal in huis hebben

Door een duurzame samenwerking en goede relatie met opdrachtgevers en ondernemers kan NoordWestGroep haar taak vervullen.