Flexibele, persoonlijke en professionele plaatsing

Wij helpen u op verschillende manieren aan personeel. Bijvoorbeeld om te voldoen aan een SROI-verplichting. Vast of tijdelijk, voor grote of kleine klussen, een persoon tegelijk of een heel team. U kunt bij ons terecht voor allerlei opdrachten. Bijvoorbeeld voor productiewerk, assemblage, in- en ompakken, facilitair, horeca, logistiek, magazijnwerk, zorg of administratief werk etc. Heeft u een andere uitdaging liggen? Wij hebben een antwoord op elke vraag in relatie tot werk.

Laat u verrassen door wat we allemaal in huis hebben

Door een duurzame samenwerking en goede relatie met opdrachtgevers en ondernemers kan NoordWestGroep haar taak vervullen.

NoordWestGroep

Bedrijfsonderdelen

NWG Hoveniers

NWG Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Noord-Nederland. Of het nou gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen. 150 groenmedewerkers met ruime ervaring en expertise staan voor u klaar, waardoor wij flexibel zijn en kunnen schakelen op welk groen vraagstuk dan ook. Ons hart gaat sneller kloppen van elk groenproject! Ga voor meer informatie naar NWG Hoveniers.

NWG Kopwerk

NWG Kopwerk

NWG Kopwerk is hét arbeidsontwikkelbedrijf binnen de gemeente Steenwijkerland. Wij bemiddelen iedereen die wil en kan werken. En wij bemiddelen voor iedereen die snel en flexibel extra arbeidskrachten nodig heeft. Ga voor meer informatie naar NWG Kopwerk.

NWG Industrie

NWG Industrie

De Industriële afdeling van NWG is het kloppend hart aan de Koematen 36. Meer dan 150 collega’s werken hier dagelijks en doen veel verschillende werkzaamheden. Het wisselt van in- en ompakwerkzaamheden tot montagewerkzaamheden. Ook machinale bewerking is een mooie werksoort binnen NWG Industrie.

Verder hebben we een semi-cleanroom waar onze collega’s voor de foodsector en farmaceutische sector assembleren, controleren en verpakken. Onze werkzaamheden zijn zeer veelzijdig. Zo verpakken wij bijvoorbeeld geschenksets voor een grote drogisterijketen en zetten wij voor Kelders Kooien Steenwijk honden- en kattenbenches in elkaar.
Wij werken ook op locatie voor o.a. grote bedrijven in Steenwijk zoals Eleq en Dyka. Hier werken tientallen medewerkers van NWG in de assemblage van halffabrikaten.
Komt u handen tekort en wilt u ook werk uitbesteden aan NWG Industrie? Bel of mail ons dan. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

BroodjeSteenwijk.nl

BroodjeSteenwijk.nl

Hét adres voor al uw belegde broodjes! Maar ook voor ontbijt, lunch, high tea, borrelplanken etc…Wist u dat als u bij BroodjeSteenwijk.nl bestelt, u bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij combineren lekker eten met aandacht voor mensen. Ga voor meer informatie naar BroodjeSteenwijk.nl.

NWG Academy

NWG Academy

NWG Academy is de springplank tussen school en werk. Hier leren leerlingen van pro/vso arbeidsvaardigheden en basisvaardigheden om na hun opleiding duurzaam uit te kunnen stromen naar regulier werk. Een vaste jobcoach begeleid de leerling tijdens hun stage bij een van onze bedrijfsonderdelen of een externe werkgever. Deze unieke samenwerking tussen RSG Tromp Meesters en NWG heeft al veel talent opgeleid en geplaatst. Wilt u meewerken aan de positieve ontwikkeling van een of meerdere leerlingen neem dan contact met ons op.

NWG Logistiek

NWG Logistiek is een belangrijke schakel van ons bedrijf. De medewerkers van logistiek werken efficiënt en veilig. Niet alleen voor onze eigen bedrijfsonderdelen maar ook voor  onze klanten verzorgen wij in bij NWG Logistiek de warehousing en nemen we de bijbehorende logistieke werkzaamheden voor onze rekening. Heeft u ondersteuning nodig bij uw logistieke processen of heeft u ruimte nodig? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

NWG Techniek

NWG heeft een eigen Technische dienst. In onze ruim opgezette Technische Werkplaats werken zo’n 7 collega’s dagelijks aan het onderhoud en de reparatie van machines en auto’s van NWG Hoveniers en NWG Industrie. Zij zijn onze onmisbare specialisten in techniek.

Heeft u technisch werk uit te besteden?
Bel of mail ons en laat u verrassen door wat NWG Techniek allemaal in huis heeft. En wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

NWG Schoon

NWG Schoon

Schoonmaken, het lijkt zo gemakkelijk. Maar het is een vak. En dat beheersen wij!
In samenwerking met schoonmaakbedrijf Rein Gaal leiden wij onze mensen vakkundig op voor het schoonmaakvak.

Dagelijks, wekelijks, maandelijks uw kantoor- of flatgebouw gereinigd. Uw vakantiewoning schoon en fris verhuur gereed? Wij zijn flexibel en snel in te zetten. Heeft u een schoonmaakvraag, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag een passend antwoord te vinden.

NWG Deta

NWG Deta

Maakt onderdeel uit van NWG Kopwerk. Bij dit bedrijfsonderdeel gaan we kijken naar werk voor iedereen die wil en kan werken. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie.