Flexibele, persoonlijke en professionele plaatsing

Wij helpen u op verschillende manieren aan personeel. Bijvoorbeeld om te voldoen aan een SROI-verplichting. Vast of tijdelijk, voor grote of kleine klussen, een persoon tegelijk of een heel team. U kunt bij ons terecht voor allerlei opdrachten. Bijvoorbeeld voor productiewerk, assemblage, in- en ompakken, facilitair, horeca, logistiek, magazijnwerk, zorg of administratief werk etc. Heeft u een andere uitdaging liggen? Wij hebben een antwoord op elke vraag in relatie tot werk.

Laat u verrassen door wat we allemaal in huis hebben

Door een duurzame samenwerking en goede relatie met opdrachtgevers en ondernemers kan NoordWestGroep haar taak vervullen.

Neem contact op

NoordWestGroep

Bedrijfsonderdelen

NWG Hoveniers

NWG Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Noord-Nederland. Of het nou gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen. 150 groenmedewerkers met ruime ervaring en expertise staan voor u klaar, waardoor wij flexibel zijn en kunnen schakelen op welk groen vraagstuk dan ook. Ons hart gaat sneller kloppen van elk groenproject! Ga voor meer informatie naar NWG Hoveniers.

NWG Kopwerk

NWG Kopwerk

NWG Kopwerk is hét arbeidsontwikkelbedrijf binnen de gemeente Steenwijkerland. Wij bemiddelen iedereen die wil en kan werken. En wij bemiddelen voor iedereen die snel en flexibel extra arbeidskrachten nodig heeft. Ga voor meer informatie naar NWG Kopwerk.

NWG Industrie

NWG Industrie

De Industriële afdeling van NWG is het kloppend hart aan de Koematen 36. Meer dan 150 collega’s werken hier dagelijks en doen veel verschillende werkzaamheden. Het wisselt van in- en ompakwerkzaamheden tot montagewerkzaamheden. Ook machinale bewerking is een mooie werksoort binnen NWG Industrie.

Verder hebben we een semi-cleanroom waar onze collega’s voor de foodsector en farmaceutische sector assembleren, controleren en verpakken. Onze werkzaamheden zijn zeer veelzijdig. Zo verpakken wij bijvoorbeeld geschenksets voor een grote drogisterijketen en zetten wij voor Kelders Kooien Steenwijk honden- en kattenbenches in elkaar.
Wij werken ook op locatie voor o.a. grote bedrijven in Steenwijk zoals Eleq en Dyka. Hier werken tientallen medewerkers van NWG in de assemblage van halffabrikaten.
Komt u handen tekort en wilt u ook werk uitbesteden aan NWG Industrie? Bel of mail ons dan. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

BroodjeSteenwijk.nl