Gepubliceerd Op: 15 maart 2021

Tweede Kamerlid op bezoek bij NoordWestGroep

Op donderdag 11 maart heeft Tweede Kamerlid Hilde Palland een bezoek gebracht aan NoordWestGroep. Kampenaar Palland zit sinds mei 2019 in de Tweede Kamer.
Ze vertegenwoordigt het CDA vooral op het gebied van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Vandaar dat ze de uitnodiging van NoordWestGroep om eens te komen kijken en praten met dank en plezier heeft aangenomen.

Met inachtneming van alle maatregelen in verband met het coronavirus, vindt het bezoek op kleine schaal in ontspannen sfeer plaats. Directeur Arjen Mol van NoordWestGroep: “ik ben heel trots dat wij over ons prachtige bedrijf mogen vertellen. NoordWestGroep is trendsetter in haar branche en heeft de omslag van traditioneel SW-bedrijf naar sociaal arbeidsontwikkelbedrijf al volop gemaakt.“
Mevrouw Palland sluit zich daarbij aan: “het verhaal van NoordWestGroep is prachtig, vooral omdat zo ingezet wordt op ontwikkeling”.

Directeur Mol krijgt ook de gelegenheid om over een nieuw initiatief te vertellen. In de loop van dit voorjaar wordt daar meer over bekend, maar het is een uniek concept dat voor zover bekend nog niet elders in het land wordt ingezet. Vanzelfsprekend heeft het te maken met werk en met ontwikkeling van mensen. Want dat is waar de mensen bij  NoordWestGroep een hart voor hebben.

Bij NoordWestGroep mag iedereen die wil en kan werken meedoen. Binnen dit bedrijf leeft het geloof dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. Werken bij NoordWestGroep kan als springplank fungeren naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Ook voor ondernemers vervult het voormalige SW-bedrijf een belangrijke functie. Gemeenteraadslid Vredenburg, die ook bij het bezoek aanwezig is: “ik ben hier wel vaker geweest en ik zie de verandering”.

Al met al is het bezoek een groot succes. Wethouder Jongman bedankt mevrouw Palland voor haar interesse in NoordWestGroep en in de gemeente Steenwijkerland.

Deel dit bericht!